Inschrijven

Inschrijven voor het Groot Wagenings Dictee 2017:

Het Hof van Wageningen heeft een capaciteit van 300 personen voor dicteeliefhebbers! Je kunt individueel inschrijven of als gesponsord team. De inschrijving verloopt via deze link: Inschrijven Groot Wagenings Dictee 2017.

  • Inschrijven als individuele deelnemer (€ 45): Je gaat als individu de strijd aan met de andere deelnemers. De beste drie deelnemers ontvangen een prijs.
  • Inschrijven als team (€ 500):Je schrijft je als gesponsord team in met minimaal 5 en maximaal 8 personen. Ieder teamlid dingt persoonlijk mee in het klassement. Daarnaast strijd je als team tegen de andere teams. Bij een team inschrijving team prijkt het logo van je bedrijf of organisatie op deze site en word je regelmatig genoemd op Facebook en Twitter als sponsor van het dictee en “het goede doel Taalkaravaan Wageningen”. Het winnende team ontvangt eveneens een teamprijs.
  • Deelname is definitief als alle deelnemer gegevens correct zijn ingevuld en het inschrijfbedrag is bijgeschreven via iDeal.
  • De Bevestiging van de bestelling dient tevens als toegangsbewijs voor het Groot Wagenings Dictee op 8 november 2017. Indien u meerdere toegangsbewijzen heeft aangeschaft zullen de andere deelnemers waarvoor u betaald heeft, tijdens het dictee persoonlijk worden ingeschreven bij aanvang van het dictee.

Of vul het inschrijfformulier Groot Wagenings Dictee 2017 in.

Iedere deelnemer ontvangt een mooi aandenken aan dit dictee. Al het inschrijf- en sponsorgeld komt geheel ten goede aan “Taalkaravaan Wageningen”.

Niet in de gelegenheid zijn om het dictee bij te wonen, maar toch graag doneren?

Uiteraard is het ook mogelijk direct een schenking over te maken naar NL35SNSB0963206133 van “Lionsclub Wageningen”. In de omschrijving graag “Schenking Taalkaravaan Wageningen” vermelden.

Voor vragen en opmerkingen kunt u mailen naar gwdictee@bblthk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *